AVON pochod proti rakovině prsu 2012 | 9.6.2012 | Praha

 

V Praze se každý rok koná Pochod proti rakovině prsu.

Nehledejte ani vy letos výmluvy, řekněte JDU a zúčastněte se této skvělé akce.

Myšlenka podporovat projekty boje proti rakovině prsu vznikla v mateřské firmě AVON v USA v roce 1992, kdy byl založen Fond pro zdraví žen. Úsilím tohoto fondu je kromě jiného podporovat i boj proti rakovině prsu. Avon Cosmetics ČR bojuje již 15. rokem proti rakovině prsu. Do celosvětového projektu se zapojil v roce 1997 prodejem produktů s růžovou stužkou, které prodávají AVON Lady a AVON Gentlemen bez nároku na provizi. Výtěžky z tohoto prodeje jsou věnovány na projekty spojené s prevencí a bojem proti rakovině prsu.
 
Každý rok se na podporu boje proti rakovině prsu jde i charitativkí Pochod, kde je vstupenkou tričko. Výtěžek z prodeje triček pak putuje na konto boje proti rakovině prsu. Do projektu se zapojila i celá řada známých osobností – Monika Absolonová, Dara Rolins, Simona Stašová, Aňa Geislerová, Táňa Vilhelmová, Lenka Termerová, Martha Issová, Mahulena Bočanová, Lucie Borhyová a Tereza Brodská.

START: 9. června ve 12.00
 ve 12:00 z parku Kampa
 Na startu pro vás bude hrát Děda Mládek Illegal Band

CÍL: Žluté lázně
 Vystoupí Anna K., Chinaski, David Deyl a další, pro nejmenší bude připraven dětský koutek s programem, budete mít možnost seznámit se s kosmetickými trendy pro letošní rok a zakoupit si produkty s růžovou stužkou.
 Moderuje Roman Vojtek.

TRASA: park Kampa (ul. U Sovových mlýnů) – Říční – Šeříková – Vítězná – most Legií - Masarykovo nábřeží, u Mánesa přechod na náplavku a po ní až na k Vyšehradu (Rašínovo nábřeží), skrz Vyšehradský tunel, Podolské nábřeží, areál Žlutých lázní

OBČERSTVOVACÍ STANICE: Na náplavce u Výtoně (pod historickými hodinami).

Délka: 4,5 km
Trasu zvládnou i rodiny s kočárky.
Do areálu Žlutých lázní mají přístup i psi.

Vstupenkou na akci je tradiční tričko proti rakovině prsu, jehož dámskou variantu pro tento ročník exluzivně a s láskou navrhla módní návrhářka Taťána Kovaříková. Informace k zakoupení trička naleznete na webu akce.

Více informací naleznete na www.zdravaprsa.cz a na Facebooku akce.