Mystery Night - Gala Strip show | 7.4.2011 | Brno

Neopakovatelná gala strip show MYSTERY NIGHT Ladies Party Extra! Evropská striptérská špička míří do Brna! Dámy už nemusí truchlit. Po vystoupeních světoznámé skupiny striptérů Chippendales, kteří zamíří vždy jen do Prahy, jsou tu ti nejlepší striptéři z Evropy a ČR, připraveni nažhavit dámské publikum v Brně. Agentura Strip Show Carlos Agency pro vás vybrala skvělé pány, kteří Vám představí svá těla. Připravte se na show, ze které se Vám zatočí hlava a zatají dech!
 
Párty se koná v obří Laser Show Hall brněnského Bobycentra, která je pro podobné akce jako stvořená! Vyvýšené pódium a dostatečný počet míst na sezení zaručují pohodlí a přehled, velkoplošné obrazovky a laserová show umocňují výsledný dojem. Pořadatelé slibují, že na velkoplošné obrazovky budou promítány všechny detaily účinkujících!
 
Něco navíc ...
 
Na každé akci pod vedením Carlose, oblíbeného striptéra a moderátora se najde nějaké to překvapení, něco extra – a tak tomu bude i tentokrát! Nejen, že se pobavíte se super muži, přímo na místě můžete také vyhrát 10 000 Kč.
 
Pokud budete mít zájem, můžete se s vystupujícími pány vyfotit nebo si je dokonce objednat na soukromé vystoupení do privátního salonku – a věřte, tohle si opravdu užijete!
 
Místo a čas konání: Boby centrum, Brno, akce bude zahájena ve 20:00 (vstup od 19:00)
 
Vstupenky: Cena: 400 Kč, na místě 550 Kč. Předprodej probíhá v síti Ticketpro.cz.